Rune Christtreu ny cheftræner i FBK

Det er med kæmpe stor badmintonglæde vi har ansat Rune til den kommende sæson. Han har i den forgangne sæson gennemført trænerkurser i regi af Badminton Danmark og skal videreuddanne sig yderligere. Rune er nuværende spiller på vores VEB seniorhold på 3 division og er qua sin egen træningsindsats og sin væremåde et kæmpe forbillede både på og udenfor banen. Rune har tidligere været træner i Hjørring, BTI og Skagen.

Rune vil stå på alle træningerne mandag, onsdag og torsdag (morgen og eftermiddag/aften). Rune vil sammen med Jonas Mortensen, som tar træningen tirsdag, og Jeppe Østergaard, som tager træningen fredag, sørge for udviklingen af alle vores ungdomsspillere.

Til den kommende sæson vil der også være et nyt sportsligt udvalgt bestående af Helle Laursen, Glenn Kajgaard, Christian Thode samt trænerne. Ungdomsudvalget med Nita og Helle fortsætter.
Vi glæder os til at fortælle meget mere om vores ideer og tanker til nethejsning og vi glæder os til sæsonstart og et FBK hvor vi er meget “Mere end bare fjer”
Sommerhilsen fra bestyrelsen i FBK

25. juli 2022