Praktiske tips!

Kom gerne med forslag til flere!

Spørgsmål:

Hvorfor kan jeg ikke se HELE hjemmesiden?
Kan jeg spille badminton uden at være medlem?
Hvordan melder jeg mig ind?
Hvilket træningspas (hold) skal jeg melde mig til?
Hvordan betaler jeg kontingent?
Hvordan ansøger jeg om banetid?
Hvordan kan jeg hjælpe til i klubben?
Hvordan kan jeg komme til at spille i turneringer?
Hvordan bliver jeg medlem af bestyrelsen?
Hvordan bliver jeg medlem af et udvalg?

Svar:

 

 

Sp.: Hvorfor kan jeg ikke se HELE hjemmesiden?
Sv.: Store skærmopløsninger bliver stadigt mere populære, hvorfor hjemmesidens størrelse altid er et kompromis. Vores side ses bedst i skærmopløsninger på over 1280 pixels i bredden (højden er ligegyldig og skal blot passe til din computer).

 

 

Sp.: Kan jeg spille badminton uden at være medlem?
Sv.: Nej, indtil videre skal du være medlem af klubben for at spille. Vi overvejer i øveblikket at indfører en “Pay & Play-ordning”, men dette er fortsat i støbeskeen. Følg med hér på siden for flere nyheder om dette.

 

 

Sp.: Hvordan melder jeg mig ind?
Sv.: Du udfylder formularen: “Indmelding i Frederikshavn Badmintonklub” som findes i menuen “Administration” – “Indmelding i klubben”. Efter at du har udfyldt formularen trykker du på “SEND” . Bemærk: Du kan stadig rette i dine indsendte oplysninger umiddelbart efter at du har trykket “SEND”, blot følg anvisningerne på skærmen.

 

 

Sp.: Hvilket træningspas (hold) skal jeg spille på?
Sv.: Det afhænger af om du er motions- eller turneringsspiller, samt af din træningsrutine og alder. Vi hjælper gerne med et forslag – bare skriv til “info@fbk-frederikshavn.dk”.

 

 

Sp.: Hvordan betaler jeg kontingent?
Sv.: Du vil normalt få et girokort med hjem i forbindelse med træning.
Du kan også blot overføre dit kontingentbeløb via din bank til vores banks kontonummer:
9006-1300051304
(CVR nr.:  25197518)
Husk blot at notere betalingsårsag samt dit/dit barns navn i f. m. overførslen.

 

 

Sp.: Hvordan ansøger jeg om banetid?
Sv.: Du vælge i hovedmenuen: “Træningstider”, og udfylder derefter formularen, inkl. 2 prioriterede banetider og trykker “Send”. Vi vender derefter hurtigt tilbage til dig med de muligheder, der måtte findes for at efterkomme dit ønske.

 

 

Sp.: Hvordan kan jeg hjælpe til i klubben?
Sv.: Dette er en god mulighed for at lære klubben og dens medlemmer at kende. Vi leder ofte med lys og lygte efter voksne frivillige (gerne forældre til spillere), der har lyst og tid til at hjælpe til vores arrangementer. Derforuden har klubben en indtægt ved at hjælpe til, under Arena Nords arrangementer (koncerter, middage, forsamlinger etc.). Skriv endelig til os på “info@fbk-frederikshavn.dk”, og hør nærmere.

 

 

Sp.: Hvordan kan jeg komme til at spille i turneringer?
Sv.: Du skal først oprette en profil i “www.badmintonpeople.dk”. Se evt guide hér (link på vej). Herefter skal du i Badmintonpeople vælge en turnering, der passer til din række, alder og ønsket geografi. Din træner kan hjælpe dig.

 

 

Sp.: Hvordan bliver jeg medlem af bestyrelsen?
Sv.: Bestyrelsen vælges på den årlige Generalforsamling, efter de retningslinjer der findes i klubbens vedtægter (Se evt. i hovedmenu: “Administration”-“Vedtægter”).

 

 

Sp.: Hvordan bliver jeg medlem af et udvalg?
Sv.: For tiden er “Ungdomsspillerudvalget det eneste udvalg i klubben. Udvalget søger dog ofte efter “hjælpende hænder” til det praktiske arbejde. Du kan kontakte den siddende formand, eller skrive til “info@fbk-frederikshavn.dk“.