Invitation til nethejsning lørdag den 24. august

Frederikshavn Badminton Klub er klar til at tage hul på den nye sæson, og traditionen tro sker det med Nethejsning lørdag den 24. august 2019 kl. 11.00 i klubbens lokaler i Badmintonhallen i Arena Nord.
Nethejsning er for alle ungdomsspillere, nye som gamle og deres forældre. Der vil være mulighed for at høre om den kommende sæson samt hilse på trænerne og bestyrelsen. Klubben vil være vært for kaffe, saft og kage.

Kl. 12.00 vil Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl være tilstede i hallen. De vil spille en opvisningskamp og herefter vil der være mulighed for frit spil med Christinna og Kamilla for ungdomsspillerne.
Christinna og Kamilla har skrevet kontrakt med vores seniorafdeling, VEB og skal repræsentere Vendsyssel Elite Badminton i Badmintonligaen. De to spillere vandt i 2018 All England-titlen sammen i damedouble og vandt en OL sølvmedalje i 2016. Derudover har de sammen vundet 3 VM-medaljer samt 5 Super Series-turneringer.

Er du ny og kunne du tænkte dig at spille badminton, har du muligheden for at kommen i hallen. Vi står klar til at tage godt imod dig.

Træningstider og trænere kan ses her på hjemmesiden, hvor der også findes alt den information du skal bruge for at starte til badminton.

Vi ses i hallen til nogle hyggelige timer.